Sport

Nikola Puača: Kao i u svakom meču, i u Jagodini ćemo igrati da pobedimo

Fudbaleri Radničkog iz Pirota, koji već pet kola ne znaju za poraz, sutra gostuju u Jagodini gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Pirotski tim je do sada pokazao veoma dobru formu, može se reći da je iz utakmice u utakmicu sve bolja, pa je realno očekivati da se i sa ovog gostovanja vrate neporaženi. 

“Jagodina do sada nije poražena na domaćem terenu, medjutim, nekoliko puta sam istakao da mi sa istim ambicijama ulazimo u meč i kad igramo u Pirotu i na strani. Osnovna stvar je, rekao sam igračima, da ponovimo pristup i kvalitet igre iz prethodne utakmice i onda sam siguran u dobar ishod. Mislim da je to model, ali je najvažnije da kvalitet i pristup igri ne budu slabiji u odnosu na utakmicu protiv Budućnosti u prošlom kolu. Faktor sreće jeste važan, negde smo imali sreće, negde ne, ali moramo da pokažemo energiju i želju za pobedom. Od kada sam ovde u svakoj utakmici smo dali gol, ali me brine i što smo u svakoj primili. Možemo da iskorigujemo neke stvari u odbrani i da osvojimo sva tri boda u Jagodini”- kaže Nikola Puača, trener Radničkog.

Kažnjenih igrača u redovima “Belih” nema, jedino će centarfor Đorđijevski biti odsutan zbog obaveza prema svojoj reprezentaciji.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker