Našoj sugrađanki – majci dvoje dece, hitno potrebna pomoć u borbi protiv najteže bolesti

Našoj sugrađanki Snežani Đorđević, majci dvoje maloletne dece, hitno je potrebna finansijska pomoć za lečenje kancera želuca. Snežana se duže vreme bori protiv opake bolesti, ali je za skupe hemoterapije i lekove neophodna finansijska pomoć, s obzirom da njena porodica nije u mogućnosti da obezbedi novac za dalje lečenje jer je već finansijski potpuno iscrpljena. Njen suprug Nenad, zaposlen je u Komunalcu, kaže da je za 18. jun zakazana naredna hemoterapija, ali da nažalost, za nastavak terapija jednostavno nemaju više sredstava. 

Snežana Đorđević

Snežana je na dobrom putu da pobedi opaku bolest, ali je za nastavak lečenja neophodna pomoć svih ljudi dobre volje, pojedinaca, ali i firmi i kompanija koje su u mogućnosti da pomognu. Najbrži način da se pomogne Snežani jeste uplata na na sledeće račune. Za Snežanino lečenje je otvoren i SMS broj preko Fondacije Budi human, ali je zbog administrativnih razloga veliko kašnjenje od momenta slanja SMS-a do momenta kada novac bude prebačen na račun za lečenje Snežane, zbog čega se apeluje da se uplata vrši na račune ispod.

Uplata na račune:

Dinarski: 160-486152-15

Devizni: 00-540-0002359.3

IBAN broj: RS35160005400002359331

 

 

Snežana Đorđević je rođena 28.01.1987. godine u Pirotu. Nije ni slutila da će samo mesec dana pred svoj trideseti rođendan saznati da ima kancer želuca.

-Prvi simptomi su bili nadimanje, povraćanje, gorušica,… Mislila sam da je virus ili kamen u želucu. Odlaskom na gastroskopiju i saznanjem da imam rak, u prvi mah nisam verovala, mislila sam da su pomešali rezultate. – počinje Snežana Đorđević.

-Pre saznanja dijagnoze sam izgubila preko deset kilograma, čak sam se pomalo i obradovala jer sam pre toga iznela dve trudnoće, razlika između sina i ćerkice je samo 14 meseci. – kroz osmeh se priseća nemilog perioda.

Zatim odlazi na operaciju, na kojoj otkrivaju da se tumor od 8,27cm nalazi na dnu želuca, priljubljen uz pankreas, i samo joj ugrađuju bajpas kako bi hrana mogla da izlazi iz želuca, jer zbog položaja u kom se nalazio nije bio operativan.

Slede meseci oporavka i teških hemioterapija. Snežana izdržava sedam ciklusa hemioterapija. Zloćudni tumor se smanjio na 3cm i ovu hrabru, mladu majku očekuje još jedna operacija i terapije, kao i postoperativni oporavak u inostranstvu za koje im nedostaju finansijska sredstva.

-Ima momenata naravno kada psihički padnem, kao sad pred drugu operaciju. Deca su mi najveća snaga. I oni su različito prolazili kroz sve ovo, trudili smo se da bolest držimo podalje od njih. Kada mi je kosa opala od terapija, ćerki sam rekla da mi je kod frizera farba izgorela kosu, a onda je ona pitala zašto nisam otšla kod one tete pored vrtića gde se ona šišala – nasmejana je Snežana.

Pored svih nedaća i straha od budućnosti, Snežana je izuzetno pozitivna. Omogućimo nastavak lečenja u inostranstvu za koje porodica nema finansijskih sredstava.

Pomozimo Snežani! Upišimo 410 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Snežanin život! Budimo humani!

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar