Gradska hronika

Nagrade za “Ladnu vodu”, Merkatus textil, Unitrejd export…

Udruženje preduzetnika Pirot dodelilo je nagrade najuspešnijim preduzetnicima u Pirotu za 2015. godinu. Dodeljena su brojna priznanja najuspešnijima, a nagradu za preduzetnika godine dobio je između ostalih i Boban Tančić, vlasnik Etno-krčme “Ladna voda”, koji sa bratom Bojanom već pet godina veoma uspešno posluje, a specijaliteti ove kafane nadaleko su poznati.

-Od samog početka trudili smo se i uspevali da stalno podizamo kvalitet usluge i uvodimo nove specijalitete koji su uglavnom sastavni deo naše tradicije i prostora Stare planine. Zbog toga imamo često goste iz okolnih zemalja, pa čak i iz Engleske i drugih zemalja iz celog sveta-kaže Bojan Tančić za Pirotske vesti i dodaje da mu je ovo jedno od najdražih priznanja.

-Najteže je uspeti u svom gradu, mi smo to uspeli zahvaljujući tome što krčmu zajedno vodimo sa bratom Bojanom već godinama uspešno-kaže Boban Tančić.

Priznanja su dobili i menadžeri kompanija Merkatus textil, Unitrejd exporta – Milorad Mladenović, direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov za menadžera godine u turizmu. Nagradu u oblasti novinarstva dobila je Marijana Ilić, direktorka Pi kanala, a dodeljen je i veliki broj nagrada za sve oblasti preduzetništva.

Rostilj

Direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov kaže da nagrada za menadžera godine u turizmu nosi i veliku odgovornost.

-Iza ove nagrade stojim ne samo ja, već tim ljudi. Svi imamo isti cilj, a to je da Pirot postane sportsko-turističko rekreativni centar ovog dela Srbije i drago mi je da svi radimo u tom cilju.

Generalni sekretar Udruženja preduzetnika Veroljub Mihajlović kaže da je ideja da se najbolji prezentuju i dokaže da može da se živi i od privrede i preduzetništva.

-Nadam se da ćemo ovu akciju još više omasoviti, ali i da ćemo podstaći Piroćance da se bave preduzetništvom-kazao je Mihajlović.

Opširnije pogledajte u prilogu TV Pirot.

 

 

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker