Uređuje se kanal Rogoz – obimni radovi sprečavaju buduće poplave

Podelite

U uređenje kanala Rogoz lokalna samouprava će, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja Vlade Republike Srbije, uložiti više od 20 miliona dinara, kako bi meštani ovog dela grada konačno mogli mirno da spavaju u vreme jakih padavina kiša i topljenja snega, kada dolazi do naglog porasta vodostaja u kanalu i opasnosti od plavljenja. Gradska uprava je u proteklih godina puno sredstava uložila u radove i sanaciju kanala, a ovi radovi vredni više od 20 miliona dinara, predstavljaće trajno rešenje, kazao je za TV Pirot Sreten Savov, iz Štaba za vanredne situacije. 

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1