Predavanje za buduće roditelje o značaju i upotrebi bezbednosnih auto sedišta za decu

Podelite

Grad Pirot kontinuirano sprovodi brojne aktivnosti na unapređenju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pri čemu je posebna pažnja posvećena najmlađim učesnicima. Obzirom da deca u saobraćaju najčešće stradaju u svojstvu putnika u automobilu, Grad Pirot organizuje stručno predavanje za buduće roditelje posvećeno značaju i upotrebi bezbednosnih auto sedišta za decu.

Stručno predavanje će se održati u ponedeljak, 17. septembra 2018.godine, u Svečanoj sali grada Pirota, sa početkom u 12.00 časova.

Sredstva javnog informisanja imaju veliki uticaj na sticanje pozitivnih stavova i ponašanje mladih vozača, te Vas pozivamo da medijskim praćenjem ove aktivnosti promivišete bezbedno ponašanje učesnika u saobraćaju.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1