Lokalna samouprava

Lidl “merka” lokaciju u Pirotu

Jedan od najvećih svetskih trgovačkih giganata, kompanija “Lidl”, zainteresovana je za otvaranje supermarketa na 2.500 kvadratnih metara u Pirotu.

Kako je Pirotskim vestima kazao predsednik SO Pirot Milan Popović, danas su predstavnici ove kompanije obišli nekoliko potencijalnih lokacija na kojima bi moglo da dođe do realizacije ove investicije.

-Obišli smo nekoliko lokacija na kojima bi mogla da se realizuje ova investicija odnosno da se izgradi moderan supermarket sa velikim parkingom na oko 2.500 metara kvadratnih. Za sada još uvek nije ništa izvesno ali se nadamo da će uskoro doći do realizacije ove investicije koja bi omogućila zapošljavanje mladih ljudi-kaže Popović za Pirotske vesti.

A.Ć.

Slične vesti

3 Comments

  1. Kakav crni Lidl, kakvo otvaranje novih radnih mesta. To je trgovinska firma koja ce pozatvarati i ono malo mikro radnjih koje drze nasi ljudi Pirocanci. Umesto da se pare obrcu kod nas one ce da odu za Nemacku. Gospodin sigurno pjma nema da 40% proizvodnog asortimana je iz Nemacke. Nama trebaju proizvodne firme a ne trgovine. Neka nam je bog u pomoci sa ovakvim strucnjacima

    1. U tom Lidlu ce biti jefinije cak i do 30% u odnosu na te prodavnice koje su po periferiji i udaraju po usima kolke su cene a lokalno stanovnistvo tamo kupuje jer mogu uzmu na veresiju…

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de