Oglasi

Kursevi programiranja za decu u Pirotu!

Kurs programiranja u Python programskom jeziku namenjen je starijim osnovcima, a svi polaznici po uspešnom završetku kursa dobijaju odgovarajuće sertifikate

Suvišno je trošiti reči o tome koliko su danas traženi programeri i stručnjaci za informacione tehnologije. Akademija Oxford u Pirotu omogućila je starijim osnovcima, od petog do osmog razreda, da pohađaju upravo kurseve programiranja, da na vreme nauče osnove programiranja, i, možda, trasiraju sebi put u najtraženiju profesiju današnjice, a sigurno će tako biti i u budućnosti.

programiranje it

-Za pirotske osnove pripremili smo kurs programskog jezika Python, koji važi za jedan od najlakših za učenje, zbog čega je veoma pogodan za početnike, posebno osnovce. Omogućili smo tri vida izvođenja nastave, individualno, poludindividualno i grupnu nastavu. Cena kursa za polaznike koji žele da uče individualno je 12.800 dinara za ukupno 16 školskih časova. Za poludindividualnu nastavu, za takođe 16 školskih časova, cena je 10.000 dinara po polazniku, dok je cena grupne nastave po polazniku, 8.600 dinara ali za 24 školskih časova-kažu u Akademiji Oxford u Pirotu.

Tokom kursa polaznici će na najlakši mogući način ući u svet programiranja, a evo i o čemu će sve biti reči tokom kursa:

-Osnovne aritmetičke operacije i njihova primena,

-Celobrojno i realno deljenje,

-Ugrađene funkcije,

-Definisanje funkcija,

-Nizovi,

-Strukture podataka,

-Grananje,

-Izmena vrednosti promenljivih,

-Ponavljanje,

-Kornjača grafika,

-Karel robot,

-Osnovni algoritmi.

Python Pygame – osnova kreiranja video igara

Za starije osnove, učenike sedmog i osmog razreda, na raspolaganju je i kurs Python – Pygame koji zapravo predstavlja osnovu kreiranje video igara. Cene su identične onima za osnovni kurs.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Deca koja ne uživaju u drugim oblicima kreativnog izrazavanja, poput crtanja, pisanja ili muzike, mogu da razviju svoju kreativnost upravo u programiranju. Još kao početnici, dok uče da programiraju, mogu da automatizuju računarske zadatke, kreiraju sopstvene igre i grade web stranice. Neka vaša deca nauče da kreiraju moderne web prezentacije na zanimljiv i kreativan način. Najbolji alati za učenje programiranja koje imamo u ponudi su: *Scratch (osnovni i napredni nivo) *PYTHON (osnovni i napredni nivo) Kursevi se sastoje od 24 školskih časova. Za više informacija pozovite ☎️060/01830

Објава коју дели Akademija Oxford Pirot (@akademijaoxfordpirot) дана

plaćeni oglas

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker