Šare pirotskog ćilima ponovo osvajaju svet mode

Podelite

Nasa sugradjanka Silvana Tošić učestvovaće na predstojećem Serbia Fashion Week – Nacionalnoj nedelji mode – najreprezentativnijem i najpoznatijem modnom dogadjaju koji će se odrzati od 21. do 26. novembra u Novom Sadu.
Silvana će predstaviti nekoliko svojih kreacija, od” Etna do glamura” kako i nosi naziv njena modna linija.

“Počastvovana sam što ću biti deo jednog ovakvog dogadjaja, na kome se, tradicionalno predstavljaju najpoznatiji dizajneri ne samo iz Srbije-već iz citavog sveta. Verujem da ću dostojno reprezentovati i svoj grad, čiju podršku sam i sada imala kao i više puta ranije, ali i ideju – kako pirotsku tradiciju kroz moderan koncept preneti i približiti mladima i na taj način sačuvati šare ćilima od zaborava. Šare pirotskog ćilima su nekada bile najveća atrakcija na najpoznatijim sajmovima-vreme je da na jedan savremen način-ponovo osvoje Svet-gde im je i mesto, ističe Tošićeva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1