“Plavi zec” oduševio pirotske mališane u prepunoj sali Narodnog pozorišta

Podelite

Glumci pirotskog Narodnog pozorišta danas su pred prepunom salom Narodnog pozorišta odigrali predstavu “Plavi zec slavi rođendan”. Predstava je oduševila mališane koji su ovacijama ispratili pirotske glumce sa pozornice. Ovom predstavom odlični pirotski teatar predstaviće se na “Malom Joakimu” 19. oktobra u Užicu. Predstavu je režirao David Alić i rađena je po tekstu Nataše Irić.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1