Oglasi

Koliko stranih jezika znaš – toliko vrediš. Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle i decu u Pirotu nikad povoljniji

Znanje bilo kog stranog jezika je od presudnog značaja svakome, ko želi da pronađe dobro plaćeni posao, u to nema nikakve sumnje. Međutim, problem se javlja najpre zbog cene kurseva stranih jezika, a zatim i zbog straha koji se prirodno sa godinama javlja, da osoba neće moći taj jezik da savlada.

Ali za sve postoji rešenje, a to je u ovom slučaju Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot. Ne samo da se u njenoj ponudi nalaze kursevi i obuke engleskog i nemačkog, ali i mnogih drugih stranih jezika, već se nastava organizuje maksimalno kvalitetno i po povoljnim cenama. Uz to svaki polaznik dobija i jedan potpuno besplatan online kurs, ukoliko izvrši upis na propisani način.

akademija oxford promo photo

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

Dakle, nije važno da li neko ima znanje jezika ili želi da ga uči od početka, jer Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot maksimalno poštuje sve odrednice trenutno aktuelnog jezičkog standarda. U tom smislu se kursevi engleskog jezika i nemačkog, ali i svih drugih stranih jezika organizuju na šest nivoa ukupno, pošto tako propisuje CEFR (The Common European framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike.

Da pojasnimo, šest je nivoa, a oni su podeljeni u tri grupe. Osnovni ili početni, kao i viši početni nivoi su A 1 i A 2, a posle toga slede nivoi B 1 i B 2, koji su označeni kao niži i viši srednji nivoi. Slede nivoi C grupe, to jest C 1 i C 2 i okarakterisani su kao niži napredni nivo i viši napredni.

Sve to znači da će kandidati koji budu pohađali kurs nemačkog jezika ili engleskog biti u prilici da u skladu sa trenutnim znanjem pohađaju i nastavu na određenom nivou.

A uz to svakome od njih Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot omogućuje i da lično odabere koji će od svih ponuđenih online kurseva da pohađa i to potpuno besplatno.

Jedna od mogućnosti jeste da se upoznaju sa mapama uma i da nauče na koji način bi trebalo da ih u praksi koriste. Zatim se svakom pojedinačnom polazniku nudi mogućnosti da potpuno besplatno pohađa online kurs za tehnike pamćenja, kao i za organizaciju učenja i za veštine prezentovanja.

Ponudom Škole stranih jezika Akademije Oxsford u Pirotu je obuhvaćena i potpuno besplatna obuka brzog čitanja, ali i kreativnog pisanja.

U slučaju da neki kandidat želi da se upozna sa tehnikama upravljanja vremenom, to će mu biti omogućeno takođe potpuno besplatno, a ako se odluči za pohađanje kursa koji se upravo tom temom bavi.

Treba pomenuti da je u ponudi i gratis online obuka kreativnog pisanja za decu, ali i za poslovne komunikacije, te da se svakome ko bude upisao kurs nemačkog jezika ili engleskog nudi mogućnost da se upozna i sa tehnikama pisanja za web ili blog, a kroz online kurs koji se tom temom bavi i to potpuno besplatno.

akademija oxford pirot

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

Naravno da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Pirotu misli i na svoje najmlađe polaznike. Upravo njima su namenjeni specijalizovani kursevi nemačkog jezika i engleskog za decu.

U tom periodu je vrlo važno pronaći odgovarajući pristup mališanima, te im omogućiti da se upoznaju sa gradivom baš onako kako njima tada odgovara. A o svemu tome će se pobrinuti iskusni predavači, koji su specijalizovani upravo za rad sa decom.

Postoje istraživanja koja pokazuju da baš prilagođeni pristup nastavi najmlađih polaznika daje najbolje rezultate.

Samim tim što neko pohađa kurs engleskog jezika za decu ili nemačkog, odnosno bilo kog drugog stranog jezika, steći će osnovna znanja, koja će kasnije biti u prilici i da nadogradi ako želi.

Upisivanje kurseva nemačkog i engleskog jezika

Vrlo je jednostavno da svako ko je zainteresovan izvrši upis na kurs engleskog ili nemačkog jezika i za odrasle i za decu.

Jedna od opcija jeste da poseti Školu stranih jezika Akademije Oxford Pirot, koja se nalazi u ulici Knjaza Miloša broj 40 i da na taj način izvrši prijavu.

Zatim je ponuđena mogućnost da na mail adresu [email protected] pošalje osnovne informacije o sebi, a prijavu može izvršiti i putem broja telefona 060 018 30 44.

Radno vreme ove škole je u periodu od ponedeljka do petka između 08 i 17 h, pa je potrebno da tada ili lično ili putem telefona svako zainteresovan za pohađanje kursa nemačkog jezika ili engleskog izvrši prijavu i upiše se.

Nije zgoreg da napomenemo i to da se u potpunosti poštuju pravila, koja se tiču pandemije, te da se nastava maksimalno njima prilagođava. S obzirom na to da je u ovom trenutku epidemiološka situacija bolja, planirano je da nastava bude održana na klasičan način u prostorijama škole. Međutim, ako dođe do bilo kakvih promena, odnosno ako budu bile donete nove mere, u skladu sa njima će nastava biti i organizovana. Naravno da će o svemu tome kandidati biti na vreme obavešteni.

PR tekst

fotografije – Akademija Oxford

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker