Politika

Ivica Dačić u Pirotu: Podrška Aleksandru Vučiću. Srbiji je potreban mir i stabilnost u vremenima koja dolaze

Lider SPS-a Ivica Dačić danas je posetio Pirot gde je istakao da su izbori koji su pred nama od velike važnosti za budućnost zemlje, posebno imajući u vidu globaljnu krizu i rat u Ukrajini.

Mi podržavamo Aleksandra Vučića jer jedino on može da osigura Srbiji mir i stabilnost koja nam je preko potrebna u narednom periodu. Srbija će biti izložena velikim pritiscima zbog situacije u Ukrajini i rata koji tamo traje i upravo zbog toga nam je potrebno jedinstvo oko svih važnih državnih pitanja. Naš stav je da podržimo Aleksandra Vučića da bude predsednik Srbije, a naša koalicija, kandidovaće svog kandidata, u ovom slučaju sam to ja, da bude premijer Srbije, poručio je Dačić. Njega su na Autobuskoj stanici u Pirotu dočekali brojni simpatizeri i članovi SPS-a u Pirotu na čelu sa Vidojkom Panajotovićem, predsednikom pirotskih socijalista, a osim Dačića, Pirot je posetio i Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije. Marković je kazao da nema sumnje da će Dačić biti premijer Srbije i dodao da mora još veća pažnja da se posveti poljoprivredi, kako bi se što je moguće manje poljoprivrednih proizvoda uvozilo, a da u rafovima velikih trgovina bude što više domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Dačić je sa svojim sledbenicima prošetao od Autobuske stanice do centra grada, odnosno do Regionalne TV Pirot gde će gostovati u emisiji Oni kažu, autora Vladimira Veljkovića.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker