Iščupali znak i bacili u Nišavu

Nepoznati vandali su na Keju pored Nišave iščupali jedan od znakova sa turističkom signalizacijom i bacili u Nišavu. Nakon klupa, kopri za otpatke i brojne sportske signalizacije i mobilijara koj9 su nebrojeno puta uništavani, ovoga puta se na udaru nepoznatih vandala našla i turistička signalizacija.


2 Komentara

  1. Bo

    20.02.2017. at 22:14

    Kej je odavno postao steciste svega i svakoga. Skoro sam cula da je neka zena opljackana na ljubavnom mostu u sred nedelje i u sred bela dana, gde su joj dvoje, muskarac i zena kidali nakit i drzali joj glavu prislonjenu na stepeniste….Kako rasni psi bez povoca i korpe jurisaju prema maloj deci i starima…Kako se voze motori i bicikle ko kako hoce, niz padinu, pa udri sve sto ti se nadje ispred ( u zoni setalista)…. i najzad ovatema. Kazete “nebrojeno puta”, samo se pitam imaju li visak bar jednog predstavnika zakona koji ce videti delic onoga sto sam ja…..

  2. pirocanac

    21.02.2017. at 21:51

    Da policija radi svoj posao toga ne bi bilo. Olos nesmetano lomi klupe, vadi i baca naokolo korpe za smece, jednostavno dozvoljava opusteno da se to desava.. Pitam se samo kostoji u pozadini price!?

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar