Gradska hronika

Iščupali znak i bacili u Nišavu

Nepoznati vandali su na Keju pored Nišave iščupali jedan od znakova sa turističkom signalizacijom i bacili u Nišavu. Nakon klupa, kopri za otpatke i brojne sportske signalizacije i mobilijara koj9 su nebrojeno puta uništavani, ovoga puta se na udaru nepoznatih vandala našla i turistička signalizacija.


Slične vesti

2 Comments

  1. Kej je odavno postao steciste svega i svakoga. Skoro sam cula da je neka zena opljackana na ljubavnom mostu u sred nedelje i u sred bela dana, gde su joj dvoje, muskarac i zena kidali nakit i drzali joj glavu prislonjenu na stepeniste….Kako rasni psi bez povoca i korpe jurisaju prema maloj deci i starima…Kako se voze motori i bicikle ko kako hoce, niz padinu, pa udri sve sto ti se nadje ispred ( u zoni setalista)…. i najzad ovatema. Kazete “nebrojeno puta”, samo se pitam imaju li visak bar jednog predstavnika zakona koji ce videti delic onoga sto sam ja…..

  2. Da policija radi svoj posao toga ne bi bilo. Olos nesmetano lomi klupe, vadi i baca naokolo korpe za smece, jednostavno dozvoljava opusteno da se to desava.. Pitam se samo kostoji u pozadini price!?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker