Ljudi velikog srca

I mladi vaterpolisti Srbije donirali pomoć za lečenje Nemanje Cvetkovića

Mladi kadetski reprezentativci Srbije u vaterpolu, koji su u više navrata boravili u Pirotu na Zatvorenom bazenu na pripremama pred važna takmičenja, uključili su se u akciju pomoći našem mladom sugrađaninu Nemanji Cvetkoviću koji se bori sa teškom bolešću – malignim tumorom moždanog stabla. 

Potencijalni budući osvajači prestižnih evropskih i svetskih medalja pod zastavom naše zemlje uputili su pozdrave Nemanji i poželeli mu da pobedi u borbi koja mu predstoji, kazao je Pirotskim vestima vlasnik kafića Passage Family i Fresh picerije, gde su se vaterpolisti najčešće hranili,  Dalibor Drinić.

Inače u kafiću Passage već je organizovana akcija pomoći Nemanji Cvetkoviću, a naredne akcije organizovaće se 21. i 28. jula, kada će se kafa u kafiću plaćati po principu “ko kolko da”, s tim da će sav prihod od prodatih kafa ići u fond za lečenje Nemanje Cvetkovića.

U sredu 17. jula u Klubu Doma kulture biće organizovana još jedna humanitarna manifestacija sa koje će takođe prihod biti namenjen lečenju Nemanje Cvetkovića. Reč je o Humanitarnoj poetsko-muzičkoj večeri na kojoj će se predstaviti poznati glumci, pevači, muzičari i novinari. Evo programa manifestacije:

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker