Gradska hronika

Gradski odbor SPS-a proslavio 26. godišnjicu od osnivanja partije

Gradski odbor SPS-a u Pirotu sinoć je prijemom u sedištu organizacije sinoć obeležio 26 godina od osnivanja ove partije.

sps 2

Predsednik Gradskog osbora SPS-a i zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović, istakao je da će se SPS i ubuduće zalagati za osnovne principe ove partije, odnosno ideju socijalne pravde, unapređenja školstva, zdravstva i prava radnika.

– SPS je partija sa najdužom istorijom. Mi smo od 1997. do 2000. godine vodili opozicionu borbu u Pirotu. Od osnivanja, partija je prolazila kroz turbulentne periode, od hapšenja našeg prvog predsednika, Slobodana Miloševića i njegovog isporučenja  Haškom tribunalu, preko izbora Ivice Dačića za predsednika partije do povratka SPS-a u republičkom parlamentu. Pokazali smo da bez SPS-a ne može da funkcioniše ni republička ni lokalna vlast i da je Socijalistička partija Srbije faktor stabilnosti – rekao je Vidojko Panajotović.

sps 1

Panajotović je istakao da će SPS sarađivati sa svim političkim subjektima koji podržavaju program Socijalističke partije Srbije i koji žele da stvaraju bolje uslove za život Piroćanaca i razvoj grada.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker