Tvrđava zbog lošeg vremena privremeno zatvorena za posetioce iz bezbednosnih razloga

Podelite

Gradska uprava Pirot saopštila je danas da će srednjovekovna tvrđava Momčilov grad, iz bezbednosnih razloga, zbog lošeg vremena biti privremeno zatvorena za posetioce. Čim se vremenski uslovi poprave i otklone se rizici po bezbednost velikog broja posetilaca, tvrđava će ponovo biti otvorena za posetioce i to u vremenu od 11 do 19 sati, saopštavaju iz Gradske uprave Pirot. 

Fotografija Igor Đorđević

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1