ŠOSO “Mladost” dobila vrednu donaciju

Podelite

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” u Pirotu, dobila je donaciju od 200.000 dinara, za opremanje učionice sa kuhinjom koja će služiti za  učenje i trening životnih veština.

Donacija je prispela iz konkursa “Da rastemo srećni”, koji su raspisali Fondacija “Ane i Vlade Divac” u saradnji sa ministarstvom prosvete i tehnološkog razvoja i “NCR” Fondacijom.Školi sa oko 130 đaka ovakav kabinet je preko-potreban, s obzirom da su deci  sa posebnim potrebama koja se ovde školuju neophodna elementarna znanja i veštine iz svakodnevnog života.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1