Počela rekonstrukcija dela Takovske ulice

Podelite

Početkom građevinske sezone rekonstruisane su trotoarne površine u Takovskoj ulici kao i desna strana iz pravca Guševice. Tada je obećano iz Gradske uprave da će tokom leta početi i rekonstrukcija leve strane kao i presvlačenje kolovoza do Ustaničke. Ovih dana počeli su radovi. 

Trotoari u ovoj ulici bili su verovatno jedni od najneprohodnijih u gradu. Veliki broj stanara i đaka, svakodnevno prolazi tim trotoarom koji je zbog ranijih građevinskih radova na podzemnim instalacijama, ali i zbog korenja stabala, bio gotovo neprohodan.

Šest starih stabala biće izvađeno, a biće zasađeno osam mladih stabala. Trotoari će se obložiti behaton pločama, a kolovoz od Guševice do Ustaničke biće presvučen novim slojom asfalta.

Do kraja godine planira se i uređenje ulice 7.juli, čemu se stanari zgrada nadaju poslednjih par godina. 

P.V.

Podelite

1 Komentar

  1. Vladimir

    16.08.2018. at 10:07

    Posečeno je pet velikih stabala platana, a posadiće osam mladih?! Mogu i osamdeset mladih “kišobrana” da posade, njima će trebati trideset i više godina (!) da postignu funkciju kakvu su imala ova “stara” stabla! Svo zelenilo u gradu se sistematski uništava i sade neke žalosne forme, a sve pod maskom tobožnje rekonstrukcije trotoara! Poštedite zelenilo, gradski oci, jer behaton ploče ne proizvode kiseonik, ne smanjuju zagađenje vazduha, ne snižavaju temperaturu niti prave hlad!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1