Gimnazijalci ukazali na značaj zdrave ishrane

Podelite

U Gimnaziji Pirot je 14.12.2018. realizovana akcija pod nazivom „Da li kada kažeš hrana misliš na zdravlje“, u okviru projekta Iskustveno učenje, koji sprovodi Kolping društvo Srbije iz Novog Sada.

U ovom projektu učestvuje 15 škola iz Srbije . Učenici drugog razreda naše škole, pod nadzorom profesorke biologije i pod koordinacijom pedagoga Marije Mijalković, organizovali su akciju sa ciljem da ispitaju stavove učenika o načinu ishrane, da kroz predavanje , prezentaciju i slikovit prikaz upoznaju učenike sa značajem pravilne ishrane i zdravog stila života. Nakon akcije, prisutnim učenicima je simbolično uručena po jedna jabuka sa porukom o zdravoj ishrani.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1