Elitna italijanska akademija za hotelijerstvo i ugostiteljstvo predstaviće svoj program pirotskim ugostiteljima

Podelite

Elitna italijanska akademija za hote lijerstvo i ugostititeljstvo – Ho.Re.Ca predstaviće svoj program svim zainteresovanim pirotskim ugostiteljima u sredu 15. avgusta 2018. u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore (Dobrice Milutinovica, Trgovački centar,, Verni trakt”) sa početkom u 12:00.

Prezentacija je namenjena menadžerima svih nivoa poslovnih subjekata u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva, koji će biti u prilici da se upoznaju sa najsavremenijim svetskim metodama i tehnikama za uspešno poslovanje u navedenim sektorima. Ho.Re.Ca program Elitne italijanske akademije zasniva se na realističnom pristupu trenutnom stanju tržista i učesnici će dobiti informacije o upravljanju aktivnostima iz unutrašnje i spoljašnje perspektive. Procenjeno vreme trajanja seminara je dva sata, učešće je besplatno a izlaganja predavača obiluju primerima iz prakse i nude delotvorna rešenja za probleme i izazove sa kojima se danas na tržištu suočava rukovodstvo većine poslovnih subjekata.

Prijavljivanje za učešće u Seminaru je do utorka, 14.08.2018. u 12:00 na telefon 010/500 -924 iii putem mejla [email protected]

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1