Gradska hronika

Gradi se najveći supermarket kompanije “Marmil” – “Kolonijal”. Otvaranje krajem leta

U toku je izgradnja najvećeg supermarketa kompanije “Marmil” – objekta “Kolonijal” koji se gradi po svim standardima energetske efikasnosti a u njemu će se uposliti 30 novih radnika. Reč je o objektu koji se prostire na 1900 metara kvadratnih bruto površine dok će neto prodajna površina iznositi 850 metara kvadratnih. Kada bude otvoren, supermarket “Kolonijal”, kako kažu u kompaniji Marmil, biće jedan od najmodernijih ovakvih objekata u ovom delu Srbije sa ponudom od preko 10.000 artikala. 

Kako je Pirotskim vestima rečeno u kompaniji Marmil, objekat se gradi u skladu sa svim standardima energetske efikasnosti, počev od materijala koji se koriste pa do izgradnje sistema rekuperacije toplote. Otpadna energija iz rashladnih vitrina koristiće se za grejanje sanitarne vode a sam objekat će kompletno biti opremljen led rasvetom.

-Objekat se nalazi na uglu ulice Srpskih Vladara i Milivoja Manića na mestu gde je decenijama postojala prodavnica Kolonijal, koja je dobro poznata među našim sugrađanima. Supermarket će imati širok asortiman od oko 10.000 artikala, sveže meso, pekaru i gotova jela. Krasiće ga moderan ambijent, veći komfor za kupovinu, niske cene i veliki broj akcija, po kojima je Marmil poznat-kažu u ovoj kompaniji.

Kompanija Marmil osnovana je 1993. godine i već 26 godina uspešno posluje na teritoriji grada Pirota. Uz kontinuirano širenje mreže svojih trgovina robom široke potrošnje, sa trenutno 150 zaposlenih i 17 maloprodajnih objekata – supermarketa, mini marketa i komšijskih radnji predstavlja najveći lokalni trgovinski lanac. U sklopu kompanije nalaze se i Pekara koja svakodnevno snabdeva sve prodajne objekte hlebom i pecivom, kao i restoran Bianca koji priprema sveža gotova jela za prodaju u supermarketu. Kupci su prepoznali prednost kupovine po najpovoljnijim cenama u maloprodajnim objektima u svom komšiluku, a Marmil se kontinuirano trudi da opravda njihovo poverenje uz širok asortiman proizvoda i već dobro poznati slogan kompanije „Jeftiniji od ostalih“.

Izgradnja objekta Kolonijal

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker