Sport

Golovi i šanse sa derbija Radnički-Tabane *VIDEO*

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela sezone igrao se derbi juče na Stadionu kraj Nišave . Radnički Pirot dočekao je prvoplasiranu ekipu Tabane 1970 iz Jagodine.

Radnički Tabane 3Po igri koju su pružili igrači ova dva tima, opravdan je epitet derbija. U prvom poluvremenu ravnopravna i borbena igra obe ekipe. U finišu ovog dela igre, kada se po igri na terenu očekivao gol “beli”, nakon greške zadnje linije odbrane Radničkog i ne izlaska u pravovremeni blok, kapitulirao je Perić. Sjajnim šutem Milošević postiže gol za veliku radost gostiju. Najizgledniju šansu za Radnički u prvih 45. minuta imao je Miloš Spasić, čiji je šut glavom završio pored gola.Radnički Tabane 4

U drugom delu meča, još bolja igra Radničkog. Denis Ristov nije uspeo da na početku poluvremena anulira vođstvo gostiju. Sa osam metara nije uspeo da matira golmana gostiju, već je njegov prejaki šut završio preko gola. Svoj prvi gol za Radnički ove sezone, u 60. minutu postiže Fuad Salihović. Isti igrač je kasnije odlično proigrao mladog Spasića, koji sam sa peterca odlučuje da proigra Tasića, ali netačnim pasom. Do kraja meča potpuna inicijativa Radničkog, i još jedna propuštena izgledna prilika. Stefan Spasić ne pogadja mrežu sa 15 metara, već kao i Ristov u svojoj šansi, snažno prebacuje gol.Radnički Tabane 1

Učesnici derbija su podelili bodeve. Tabane ostaje na 1. mestu, a Radnički sa tri boda zaostatka, sa Radanom iz Lebana deli 3. mesto na tabeli Srpske lige Istok.

Radnički Tabane 2Poslednje kolo Radničkom donosi teško gostovanje u Nišu sa ekipom Car Konstantin. Utakmica se igra u nedelju 22. novembra.

 Pogledajte šanse “belih” i golove Miloševića i Salihovića u prilogu Borivoja Petrovića.

Video: TV Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker