Glasajte za Boemsku potkovicu – pirotska peglana kobasica u finalu nacionalnog takmičenja za najbolju preduzetničku ideju

U finalu IX #PokreniPosao ciklusa, među 44 odlične preduzetničke ideje iz naše zemlje, našla se i Boemska potkovica – proizvodnja tradicionalne pirotske peglane kobasice, koji više od 50 godina veoma uspešno proizvodi porodica Tošić. Dalibor Tošić, vlasnik kafane “Boem” konkurisao je ovom idejom u okviru izbora na najbolju preduzetničku ideju i stigao do finala. Rangiranje se vrši putem glasanja na internetu, a svoj glas i podršku pirotskoj Boemskoj potkovici možete dati na sledećem LINK-u.

Dobija se od kombinacije tri do četiri vrste čistog mesa sa dodavanjem 100% prirodnih začina bez aditiva i konzervansa. Suši se na vazduhu, bez dima, uz svakodnevno peglanje flašom. Sa pravom se može reći da je najbolji suhomesnati proizvod na svetu, a Dalibor je to dokazao osvajanjem brojnih nagrada. Jedinstvenost proizvodnje se ogleda u tome što peglanu kobasicu jedini na svetu prave 365 dana u godini u kontrolisanim uslovima, a takođe su prvi na svetu konstruisali mašine namenjene za peglanje.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar