Foto vest

Filmska ljubavna priča dobila najbolji mogući epilog i prave ovacije prolaznika

Jedna divna ljubavna priča danas je na centralnom gradskom trgu, pred velikim brojem slučajnih prolaznika, dobila najbolji mogući epilog. Na originalan način, mladi i uspešni pirotski sportista Marko Popović, danas je, nakon pobede sa svojom ekipom fudbalera Tanaska Rajića od 3:1 protiv Vranjske Banje, osvojio i srce svoje  devojke Jelene Antić, uskoro Popović. 

Marku su pomogli prijatelji koji su, dok su Marko i Jelena šetali centrom grada, iskoristili momenat da naprave najbolju moguću scenografiju za najuzbudljiviji trenutak u životima ovih mladih ljudi, za sudbonosno “da”. Velikim slovima “ispisali” su na Veznom traktu natpis “Jelena, udaj se za mene”. Ovaj romantični čin propraćen je ovacijama prolaznika koji su se zatekli i oduševljeno posmatrali – navijali za Marka i Jelenu.


Marko i Jelena su u vezi godinu i po, očekuju i prinovu. Osim Marka, i Jelena je prošle godine, oktobra meseca iskazala svoju veliku ljubav prema Marku, takođe na nesvakidašnji način, porukom koja je oduševila i ganula sve romantike u Pirotu.

Jelena je, naime,  oglasom na jednom od prolaznih mesta u strogom centru grada upoznala javnost da, kako je napisala “ima najboljeg dečka na svetu, da je mnogo srećna i poželela da je svim Piroćancima dan lep kao što je njoj svaki dan sa Markom”.

Ovaj jedinstveni ljubavni oglas Pirotske vesti su objavile, a vest je oduševila ne samo Piroćance, već i romantike širom Srbije, pa i šire. 

Evo i vesti od pre godinu dana.

http://www.pirotskevesti.rs/foto-vest/ko-ima-najboljeg-decka-na-svetu/

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker