Lokalna samouprava

Dvodnevni ekonomski forum-šansa za razvoj privreda Pirota i Montane

U sali Gazela danas je u organizaciji Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj(KLER) počeo dvodnevni Forum o prekograničnoj saradnji opština Pirot i Montana u Bugarskoj kojoj prisustvuju privrednici iz oba regiona, ali i predstavnici Ekonomskog instituta, privrednih komora dve zemlje kao i predstavnici ambasada Srbije u Bugarskoj i Bugarske u Srbiji._DSC3365_resize

Šef KLER-a u Pirotu Marija Đošić kazala je na otvaranju foruma da je cilj da se na ovaj način povežu privrede dva regiona s obzirom da forumu prisustvuju predstavnici privreda dva regiona, kao i preduzetnici ipoljoprivrednici.

-Ovo je dobra prilika da se povežu privrednici, razgovaraju o saradnji. Cilj foruma je da promovišemo rad malih i srednjih preduzeća koja postoje i rade i u Pirotu i Montani. Mislim da su upravo mala i srednja preduzeća ključna za razvoj privreda naših regiona. Biće dosta diskusije a privrednici će moći da čuju mnogo korisnih informacija o izvorima finansiranja, spoljnotrgovinskom poslovanju i drugim važnim oblastima-kazala je Đošićeva.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

2 Comments

  1. Кога бре ви замајавате,Први мај већ други месец не прима плату на време,данас им је уплаћено 30 %,директор ,словеначки грађанин, шиканира и понижава раднике, а ви млатите празну скламу.Ако је то боља будућност свака част.П.С да нисте можда НЕОБАВЕШТЕНИ.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker