Ostale vesti

DS napustilo četiri od pet odbornika

U lokalnom parlamentu SO Pirot, Demokratsku stranku napustilo je četiri od pet odbornika. Troje odbornika: doktorka Milica Igić, doktor Srđan Denčić i Ljubiša Jonić, pridružili su se Novoj demokratskoj stranci Borisa Tadića.

Odbornici Nove demokratske stranke odgovorno i aktivno će učestvovati u radu lokalnog parlamenta u interesu građanki i građana Pirota.

Nova demokratska stranka ima jasan plan kako da ponovo pokrene privredu, privuče nove investicije koje će otvoriti nova radna mesta i vrati Srbiju na put da postane ravnopravni deo evropske zajednice.

Koalicija oko Borisa Tadića ima viziju za Srbiju i potrebno je izboriti se da ta vizija postane stvarnost. Zato na predstojećim izborima zaokružimo broj 11 !

Izborni štab liste Boris Tadić-Pirot

VIZIJA ZA SRBIJU

Slične vesti

3 Comments

  1. Neka im je srecan put! Bogu hvala da se DS ocistila od ovakvih. Ljudi koji mrvicu nisu doprineli stranci, vec naprotiv destruktivno krilo koje je mnogo nastetilo. Usrecice mnogo tu svoju naprednu stranku… Zbog ovakvih moj glas ide Demokratskoj stranci. Broj 8!

  2. Zalosno… ovi lekari su prodane duse… dobili su odbornicke mandate od Demokratske stranke, a sad ih prodaju piz… Tadicu, da bi se dodvorili svom SNS direktoru u Bolnici… SRAM VAS BILO!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker