Politika

DS-Katastrofalne posledice vladavine SNS-a

Opštinski odbor Demokratske stranke u Pirotu zahvaljuje se svim sugrađanima, članovima i simpatizerima Demokratske stranke, koji su uzeli učešće u veličanstvenom mitingu `OSVETLI SRBIJU`, održanom u subotu, 25. aprila na Trgu Republike u Beogradu.

Miting je održan kako bi se ukazalo na katastrofalne posledice po Srbiju i njene građane trogodišnje vladavine Srpske napredne stranke. Iako su oni ovih dana puni hvalospeva o sebi samima slaveći, navodno, prvu godinu svog mandata, činjenica je da ova stranka ulazi u četvrtu godinu svoje vlasti, a da je Srbiju dovela u toliko loše stanje da je nejasno šta tačno slave: smanjenje penzija i plata, ukidanje sloboda nezavisnih institucija, obezvređivanje znanja, odlazak mladih i školovanih iz zemlje, represiju nad medijima, rasprodaju zemlje, enormno zaduživanje…

Demokratska stranka nema izbora, nema pravo na grešku i ima odgovornost da se bori protiv vladavine neznanja i straha. Opštinski odbor Demokratske stranke u Pirotu spreman je na saradnju sa svim strankama, pojedincima i organizacijama koje sa nama dele iste vrednosti.

Saopštenje DS-a

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker