Sport

Ćirić: Ozbiljnim pristupom do što boljih rezultata

Fudbaleri Radničkog započeli su juče šestonedeljni ciklus priprema za takmičenje u Prvoj ligi. Kompletna uprava, na čelu sa predsednikom kluba, Aleksandrom Ćirićem, pozdravila je igrače i stručni štab, sa željom da se uz dobro zdravlje što bolje spreme za nove izazove.

ACA_8155Ćirić je medijima nakon prozivke izjavio da su stvoreni svi uslovi za početak priprema i da je cilj Radničkog jasan:

– Ostvarili smo cilj svih ljubitelja fudbala u gradu i nas samih u klubu i Radnički je u Prvoj ligi. Ovo takmičenje je dosta ozbiljnije od dosadašnjeg, igramo sa ozbiljnijim klubovima i u skladu s tim moramo i mi tako da funkcionišemo i radimo. Od stručnog štaba i igrača tražimo maksimalnu ozbiljnost i posvećenost svojim obavezama. Zadržali smo igrački kadar iz minule sezone, a ovih dana očekujemo i prva potencijalna pojačanja na probi. Naš cilj je da budemo stabilan prvoligaš, jer to kao grad i klub sa tradicijom zaslužujemo, ali igrama moramo to i da opravdamo – izjavio je Ćirić.

Komisija Fudbalskog Saveza Srbije ovih dana će dostaviti spisak neophodnih uslova za početak takmičenja u ovom prvenstvu.

-Spremni smo da ispoštujemo sve što se od nas traži. Uz pomoć grada i javnih preduzeća, koji su godinama najveća, a uglavnom bila i jedina podrška klubu, obnovićemo dosta toga ovog leta. Očekujem da i ljudi iz privatnog sektora prepoznaju značaj igranja I tima u Prvoj ligi, i takmičenje omladinaca u Kvalitetnoj ligi Srbije, i da svoj biznis promovišu na našem stadionu, na kojem će se narednih godina igrati fudbal koji će pratiti cela fudbalska Srbija, a ujedno na taj način pomoći klubu – rekao je Aleksandar Ćirić, predsednik Radničkog.

ACA_81721

Foto: Martin Nešić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker