Gradska hronika

BRAVO! Piroćanac ALEKSA STEFANOVIĆ pobednik SLAGALICE

Naš sugrađanin Aleksa Stefanović, student beogradskog Elektrotehničkog fakulteta pobednik je upravo završenog ciklusa kultnog kviza Slagalica. Aleksa je brilijantno trijumfovao u 148. ciklusu Slagalice.

U izjavi Pirotskim vestima Aleksa kaže da su snimanja bila jako duga i naporna ali je on pokušavao i uspevao da ostane koncentrisan u ključnim momentima.

arhimedes

-Nakon prvog učešća u slagalici kao srednjoškolac, imao sam želju da se vratim i saznam koliko sam napredovao za ove četiri godine. Snimanja su bila jako duga i naporna i bilo je potrebno sačuvati snagu za ključne trenutke. Pokušavao sam da ostanem fokusiran u svakoj igri i pored manjih kikseva i da u pravoj igri znanja osvojim bitne poene. Samo finale je bilo jako neizvesno i drago mi je što sam uspeo da na kraju ostvarim jedan od svojih dečačkih i kvizaških ciljeva. Sada sledi period priprema za veliki superciklus krajem godine-kazao je Aleksa za Pirotske vesti.

O Aleksinim nastupima u Slagalici izveštavali su i gotovo svi nacionalni mediji, posebno kada je u emisiji od 2. marta za šest sekundi i u dva poteza rešio asocijaciju i naravno pobedio u toj emisiji.

Pogledajte intervju koga je Aleksa dao Pirotskim vestima dok je još bio učenik pirotske Gimnazije. Aleksa je i jedan od junaka kratkog dokumentarnog filma u produkciji Pirotskih vesti koji se bavi brilijantnim umovima pirotske Gimnazije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker