Sport

Beli u ponedeljak dočekuju Žarkovo

Fudbaleri Radničkog u ponedeljak u neuobičajenom terminu od 13 sati dočekuju ekipu Žarkova. Trener Belih Dejan Čelar kazao je da je za njega to možda najteži meč jer nakon odlične igre protiv lidera i osvajanja boda, dolazi ekipa Žarkova, ekipa koju su mnogi unapred otpisali, a upravo takvi mečevi su najteži. Žarkovo je ekipa koja je deklasirala Pazar na gostujućem terenu i ekipa koja igra odlično na gostovanjima, tako da Bele očekuje nimalo lak zadatak. 

-Ova ekipa mora da navikne da u gostima igra na istom nivou kao kod kuće, tek onda ću biti zadovoljan. Mi smo u prošlom kolu išli na noge lideru tabele. Nama nedostaje viši nivo samopouzdanja i mentalitet koga igrači u sebi moraju da promene. To je veoma teško postići i možemo da menjamo navike samo u jednom pozitivnom ambijentu koga mi sa upravom i ljudima iz kluba pokušavamo da kreiramo. Kako bude odmicalo prvenstvo, ja verujem da ćemo izgledati sve bolje. Sve je manje delova utakmice koje mi ne kontrolišemo, u kojima smo u vakuumu-kazao je trener Čelar.

Mlada reprezentacija Srbije u nedelju u Pirotu na pripremama

Utakmica protiv Žarkova se igra u neuobičajenom terminu jer u nedelju, na molbu FSS-a, u Pirot na pripreme dolazi mlada reprezentacija Srbije u fudbalu, do 21 godinu. Oni u Pirot dolaze na finalne pripreme pred meč sa Rusijom.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker