Sport

Beli krenuli sa pripremama

Danas popodne novi-stari trener Radničkog Dejan Čelar zajedno sa novim predsednikom kluba Bratislavom Ćirićem obavili su prozivku na početku priprema za novu takmičarsku sezonu. Iako zbog aktuelne epidemiološke situacije ima puno nepoznanica sa sportskim takmičenjima uopšte, a mnogi klubovi širom Srbije imaju velike probleme zbog oboljevanja igrača od korona virusa, u Radničkom za sada tih problema nema pa je ekipa krenula sa pripremama.

radnički pirot

-Danas je prvi trening, okupili smo deo ekipe koji će početi sa pripremama, u narednom periodu očekuje nas razgovor sa igračima, trenerom, ekipom i verujem da ćemo već sledeće nedelje imati kompletnu ekipu i krenuti aktivno sa pripremama, naravno ukoliko nam dozvoli nestabilna epidemiološka situacija. Ono na čemu ćemo posebno raditi jeste da imamo što više Piroćanaca u prvom timu a kako bi to postigli cilj nam je da pojačamo školu fudbala. Na tome su radile i prethodne uprave i ja se nadam da ćemo mi uspeti da postignemo da imamo što više Piroćanaca u prvom timu-kazao je predsednik Ćirić.

Novi – stari trener Radničkog, odlični strateg Dejan Čelar kazao je novinarima da su razgovori i sa starim i novim predsednikom obavljeni uspešno.

-Bitno je da ćemo imati kontinuitet u rukovođenju i da imamo zajednički jezik oko planova u vezi sa prvim timom. Moja želja u novoj sezoni je da napravimo još kvalitetniji i takmičarskiji tim. Još je rano govoriti o pojačanjima, neki igrači iz objektivnih razloga nisu prisutni. Većina klubova u Srbiji ima ogromne probleme sa virusom, neki otkazuju pripreme, neki, poput Radničkog iz Niša, odustali su od treniranja. Za sada smo u dobroj situaciji i probaćemo da što pre okupimo grupu igrača koja će izneti ove pripreme. Počeli su pregovori, imamo ideje, znamo kakvi su nam igrači potrebni ali smo uvereni da ćemo na kraju imati ekipu koja će umeti da odgovori zahtevu-kazao je trener Čelar.

prozivka radnički pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker