Gradska hronika

Baka Jelka Aleksić ostala bez krova nad glavom u sinoćnjem požaru

Osamdesetogodišnja starica Jelka Aleksić, koja živi sama u naselju Muntina padina, nedaleko od Regionalne deponije Pirot, ostala je bez krova nad glavom u požaru koji je buknuo sinoć. Da muka bude veća, baka Jelka, živi sama, izdržava se od socijalne pomoći pa je činjenica da je ostala bez krova nad glavom tim tragičnija. Sreća u nesreći je da je baka Jelka nepovređena, ali je šteta ogromna. 

baka jelka aleksić požar

-Predveče sam otišla da obiđem koze i završim poslove oko njih. Kada sam se vratila u kuću, videla sam vatru unutra, izašla sam napolje po vodu, ali se vatra širila tako brzo da nisam smela da se vratim u kuću. Samo sam nemoćno gledala kako mi gori krov nad glavom, a vatra guta sve-priča kroz suze baka Jelka.

Baka Jelka je, kako kaže za Pirotske vesti, trenutno kod sina.

-Sve je izgorelo. Ne znam kad ću da se vratim u svoj dom. Nemam ni ušteđevinu niti bilo šta, trenutno sam kod sina, koji je bez posla pa neću ni tu moći dugo. Ne znam šta ću-očajna je baka Jelka.

Baka Jelki su u pomoć sinoć, osim vatrogasaca koji su brzom intervencijom sprečili totalnu štetu na objektu, pritrčali i zaposleni u obližnoj Regionalnoj deponiji.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker