Obrazovanje

Zorana Simić, student generacije i najuspešnija na master studijama – Ja sam samo vaspitač, a iza toga stoji mnogo više

Kada neko o svojoj profesiji govori sa toliko ljubavi i topline, onda nije teško pretpostaviti gde leže koreni briljantnih rezultata za vreme osnovnih studija na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Pirotu, a kasnije i na masteru. Zorana Simić, devojka čija vas pojava obasipa energijom punom života, vedrine i dobrote, bila je student svoje generacije, isto tako, najuspešnija je bila i na master studijama. Za sebe kaže da je samo vaspitač, ali da iza toga stoji još mnogo, mnogo važnih stvari.

Zorana sebe vidi kao menadžera najvećeg resursa na planeti Zemlji, a to su deca. Veliku zahvalnost za postignute rezultate dugujue svojim profesorima i saradnicima, jednostavno celom timu koji je bio oko nje za vreme studija i nesebično prenosio svoja iskustva i znanja koja bi mogla da prenese novim generacijama dece koje se stalno menjaju.

Motivi da upiše master studije se graniče sa inspiracijom koju je neprestalno dobijala od svog okruženja. Smatra da može da da veliki doprinos društvu. Trenutno nije zaposlena, a plan joj je da se ostvari u pozivu za koji se obrazovala jer, kako kaže, deca grade ovaj svet.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker