Lokalna samoupravaPOSAO

ZNANJEM DO POSLA: Obuka za CNC operatere

U okviru obuke na radnom mestu u kompaniji Alatnica Krstić, Pirot troje mladih će imati priliku da se na temeljan način upozna, kako teorijski, tako i praktično, tokom 800 h (5 meseci), sa zanimanjem CNC OPERATER. Polaznici će kroz rad direktno u kompaniji usvajati neophodna znanja i veštine, neophodne za vršenje ovog posla. Uz pomoć iskusnih mentora iz kompanije polaznici će se upoznati sa radom CNC mašine, osnovnim delovima, načinom rada i programiranja, vrstama materijala, načinom obrade, a svakako i praktično raditi na pomenutim mašinama. Reč je o projektu “Znanjem do posla”, koga realizuje UG Osveženje, zahvaljujući čemu je veliki broj mladih ljudi iz Pirota steklo dragoceno radno iskustvo, dokvalifikovalo ili se prekvalifikovalo za zanimanja koja su tražena na tržištu radne snage.

Tokom obuke polaznici će dobijati naknadu, a najbolji polaznici će dobiti priliku za zaposlenje.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica starosti od 18 do 30 godina, ili nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih, bez obzira na godine starosti.

Poželjno je ali ne i obavezno da kandidati imaju srednje obrazovanje tehničke struke

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave lično u Job info Centru, u Pirotu, u ulici Bogojavljenska br. 3., putem mejla [email protected] ili na portalu www.pirot.jobinfo.rs

Dodatne informacije kandidati mogu dobiti na broj 010/501-820 ili putem mejla [email protected]

Rok za prijavu: 15.08.2022.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker