Lokalna samouprava

Više od tri miliona evra uloženo u infrastrukturu, 36 investicija, oko 10 kilometara kolovoza asfaltirano

Asfaltiranjem Ulice Berilovački put završena je ovogodišnja građevinska sezona koju su gradonačelnik Vladan Vasić i direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov ocenili veoma uspešnom jer je u infrastrukturu u Gradu i selima uloženo preko tri miliona evra, realizovano je 36 investicija, a oko 10 kilometara puta je asfaltirano dok je preko osam kilometara trotoara uređeno. 

 

-Ovo je zadnja veća investicija u ovoj godini. Reč je o značajnom putnom pravcu gde živi mnogo stanovnika. Da podsetim da smo najpre promenili kompletnu vodovodnu mrežu sa svim priključcima. Investicija je samo kada je reč o putnoj infrastrukturi vredna 15 miliona dinara, a zamena vodovodne mreže koštala je dva, tri miliona. Molim meštane za strpljenje, jer će sa prvim lepim danima naredne godine biti asfaltirani i ivičnjaci. Mislim da je ulica dobrog kvaliteta i na ovaj način najavljujemo i nove velike investicije u 202o. godini. Građevinska sezona je bila veoma uspešan, radilo se bukvalno od prvog do poslednjeg dana godine i  biće još puno posla i investicija i nadalje-kazao je gradonačelnik Vasić.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Slaviša Svilarov kazao je da se završava asfaltiranje 700 metara kolovoza, a ostalo je da se urede trotoari što će i biti urađeno sa prvim lepim danima naredne godine.

-Izvođač je firma Trejs. Očekujemo da u toku današnjeg dana asfalterski radovi budu završeni. Kada je reč o ovogodišnjoj građevinskoj sezoni, ja mogu da kažem da sam zadovoljan. Ukupno je 36 investicija završeno, oko 10 kilometara novog kolovoza je uređeno, oko osam kilometara trotoara i zaista ova sezona je bila veoma uspešna i drago nam je da će se tim tempom nastaviti i naredne godine-kazao je Svilarov.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker