Politika

Vidojko Panajotović, u svoje i ime GO SPS-a Pirot, čestitao građanima Pirota i Pirotskog okruga predstojeće praznike

U prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Pirotu održana je tradicionalna konferencija za medije uoči novogodišnjih i božićnih praznika. Predsednik GO SPS-a u Pirotu, Vidojko Panajotović, kaže da je zadovoljan postignutim rezultataima u 2021. godini, jedino nezadovoljstvo postoji zbog aktuelne epidemiološke situacije,  izazvane covidom 19, koja je zahvatila ceo svet.

“Ja sam zadovoljan onim što smo postigli ove godine, mada su neki portali, verovatno plaćenim i nameštenim anketama navodili da je rasulo u Socijalističkoj partiji Srbije, što nije tačno. To su deziformacije, ili loše informacije, ili lažne informacije, kako bih rekao. Kod nas je stanje redovno, pročistili smo naše redove, imamo izbornu godinu i već smo krenuli sa aktivnostima, još pre mesec dana. Radimo, pravimo biračke odbore da bi bili spremni za izbore 3. aprila 2022. godine” – rekao je Panajotović.

On je istakao i ovom prilikom da je Socijalistička partija Srbije faktor stabilnosti i na lokalnom i republičkom nivou, kao ozbiljna i državotvorna stranka koja radi u svom, ali pre svega u interesu građana. Svim građanima Pirota i Pirotskog okruga Panajotović je čestitao predstojeće praznike i poželeo dobro zdravlje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker