Politika

Vidojko Panajotović: Godina je bila teška, ali sam zadovoljan postignutim rezultatima

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije održao je tradicionalnu novogodišnju konferenciju za novinare u svojim prostorijama. U obraćanju novinarima predsednik Gradskog odbora, Vidojko Panajotović, čestitao je građanima Pirota predstojeće praznike i poželeo dobro zdravlje. Panajotović je istakao da se na kraju godine sumiraju rezultati planiranih aktivnosti i, da nije bilo epidemije izazvane korona virusom, mogao bi da kaže da je u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima.

” Ovo je bila izborna godina, a izbori su održani u jeku epidemije. Zadovoljan sam postignutim rezultatima na izborima, mnogo toga smo izdržali, kao i mnoge napade na Socijalističku partiju Srbije. Želim da istaknem još jedan rezultat koji smo postigli ove godine, a to je da smo posle 20 godina, od kako je usvojen Zakon o vraćanju imovine, presudom Apelacionog suda u Nišu potvrdili da je ova zgrada, u kojoj se nalazimo, vlasništvo Socijalističke partije Srbije. Uspeli smo da dokažemo, a to je istina, da smo kuću isplatili”-izjavio je Panajotović.

Panajotović je još rekao da je Socijalistička partija Srbije u Pirotu deo vlasti sedamnaest godina. Za to vreme mnogo toga je urađeno zahvaljujući i angažovanju socijalista. On kaže da će socijalisti održati kontinuitet svog rada i ubuduće. Mnogo se para slilo u Pirot kao plod dobre saradnje sa Vladom Srbije i ministarstvima. Socijalisti su spremni da nastave negovanje takve saradnje u korist građana, da Pirot postane moderan evropski grad i da ljudi ostanu da žive u njemu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker