Sport

Velika pobeda košarkaša – Zemun pao u Pirotu

Košarkaši Pirota večeras su u “grotlu” pirotske hale Kej uz frenetičnu podršku navijača sa tribina, slavili u “infarkt” završnici protiv favorita – ekipe Zemuna 94:92. Rezultat po četvrtinama bio je 31 : 19,  29 : 22,  15 : 22,  19 : 29. U ekipi Pirota fenomenalnu partiju pružio je Dušan Filipović sa čak 34 postignutih poena. Sanel Mukanović je takođe bio veoma dobar sa po šest asistencija i skokova i 11 poena. Raduju i sve bolje partije mlade nade pirotske košarke, izuzetno talentovanog Dimitrija Đorđevića, koji je na ovom meču zabeležio odličnih 12 poena, isto toliko je postigao i Borko Đorđević.

Košarkaši Pirota odlično su otvorili meč, bili prilično ubedljivi u prvoj četvrtini, dominaciju nastavili i u drugoj, ali su fenomenalni gosti pokazali zube u nastavku meča. U trećoj četvrtini se vratili u igru da bi u četvrtoj publika uživala u fenomenalnoj borbi za pobedu i poene.

Na kraju je slavila ekipa domaćina koja je ovom pobedom još jednom pokazala i dokazala da je reč o ekipi za velika dela.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker