Lokalna samouprava

Vasić povodom članstva u Predsedništvu SNS: Odluka koju smo doneli je u ovom trenutku najbolja za Grad Pirot

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić na svom obraćanju novinarima a povodom odluke da prihvati poziv predsednika države i najjače stranke SNS Aleksandra Vučića i postane član Predsedništva ove stranke ali i nosilac izborne liste na lokalnim izborima koji slede, kazao je da je ova odluka u ovom trenutku najbolja za Grad Pirot jer će omogućiti još brži razvoj i rast našeg grada. 

-Mi smo dobro radili, Pirot se razvijao, ali uvek može bolje tako da će ova kopča sa republičkom vlašću u narednom periodu treba da ubrza razvoj Grada Pirota. Mi smo 2010. godine imali prosečnu zaradu od 29.700 dinara, a sada Grad Pirot ima više od 54.000 dinara prosečnu zaradu. To je povećanje od 84 procenata i odličan pokazatelj kako je Grad napredovao. Ja se nadam da će u naredne četiri godine Pirot još brže da se razvija, da zarade rastu a očekuju se mnogi infrastrukturni projekti. Ovom prilikom pozivam sve pristalice i Koalicije za Pirot i Srpske napredne stranke da daju svoj glas na predstojećim lokalnim i republičkim izborima Srpskoj naprednoj stranci. Očekujemo ubedljivu pobedu i stabilnu većinu i funkcionisanje u narednom periodu-kazao je gradonačelnik Vasić.

Vasić: Neće biti “gašenja” Koalicije za Pirot

-Mi smo pred ove izbore objedinili snage, priključili se SNS i sada smo jedna organizacija, a šta će biti u budućnosti videćemo-kazao je Vasić.

Pirot daje dva kandidata za narodne poslanike

Gradonačelnik Vasić je kazao i da će Pirot imati dva kandidata za narodne poslanike u republičkom parlamentu.

-Jedna kandidatkinja je Olja Petrović, a druga kandidatkinja koju predlaže Koalicija za Pirot je dr Milena Dimitrijević, poznati naš pedijatar. Ja se nadam da će Pirot imati dva poslanika i da će one doprineti boljoj saradnji Grada sa republičkim organima. Odbornička lista je takođe gotova, 50 posto kandidata će dati KZP i 50 posto SNS, mada ćemo sada svi biti na jednoj listi-kazao je gradonačelnik Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker