Lokalna samouprava

Vasić: Ove jeseni biće dosta radova, asfaltiranje u Sukovu, uskoro u Krupcu i drugim selima

Ove jeseni nas očekuje dosta radova, danas je završeno asfaltiranje Grobljanske ulice u Sukovu, vrednost radova je oko 4.5 miliona dinara, sledi asfaltiranje u Krupcu, Poljskoj Ržani i drugim selima, kazao je danas gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić prilikom obilaska završetka radova u Sukovu. Meštanin i stočar, vlasnik 40 grla krava Dejan Mladenov kazao je da će asfaltiranje ovog puta u selu mnogo značiti meštanima jer će se olakšati pristup do atara koji ima oko 140 hektara obradive zemlje. 

Gradonačelnik Vasić je kazao da su obećanja meštanima Sukova ispunjena.

-Ovde živi preko stotinjak ljudi. Ono što mi vidimo radovi su kvalitetni, dobro se radi-kazao je gradonačelnik i dodao da će biti urađeno sve što je planirano za ovu jesen.

Vasić je radove obišao sa šefom kabineta gradonačelnika Aleksandrom Ćirićem i rukovodostvom Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada.

Dejan Mladenov kaže da se asfaltiranjem “otvara” pristup preko 140 hektara obradivog zemljišta iz sukovskog atara.

-Meštanima mnogo znači ovaj put. Asfaltni put koji dobijamo značiće mnogo jer povezuje selo sa atarom-kazao je Mladenov.

Meštani kažu i da će se na ovaj način umnogome olakšati pristup seoskom groblju, žitelji ovog dela sela neće više gaziti blato tokom svake kiše.

 

 

Ovaj izveštaj deo je projekta “Pirot – grad koji raste”, podržan je na konkursu za proizvodnju medijskih sadržaja Grada Pirot za 2017. godinu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker