Lokalna samouprava

Vasić: Očekuje nas još jedna bogata građevinska sezona

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić obišao je danas radove na asfaltiranju ulice u selu Staničenje, gde se asfaltira deonica u dužini od oko 350 metara, tamošnjem fudbalskom klubu data je na korišćenje kosačica kako bi održavali svoj fudbalski teren, a obišao je i renovirane prostorije MZ Staničenje. Vasić je kazao da će se ove godine uložiti više stotina miliona dinara u infrastrukturu i u gradu i selima, tako da nas i ove godine očekuje bogata građevinska sezona.

-Zadovoljstvo je videti šta je sve urađeno u ovom selu. Došli smo da vidimo kakvih ima problema, obiđemo i radove, obišli smo mesnu kancelariju, prostorije gde dolaze lekari, ove godine treba da uradimo fasadu tog objekta. Uz pomoć Komunalca smo dovezli i kosačicu za fudbalski klub. Raduje me što vidim i dosta dece, pre nekoliko godina napravili smo ovde i novu školu-kazao je Vasić.

Direktor JP za planiranje Slaviša Svilarov kazao je da će oko 1300 kvadrata biti pod asfaltom, a vrednost ove investicije je oko 3.4 miliona dinara, izvođač radova je Kubik trans iz Pirota.

Slobodan Manić, predsednik MZ Staničenje kazao je da ovo mnogo znači meštanima sela, jer u selu živi dosta mladih ljudi, ima porodica sa tri dece.

-Gradska uprava nam uvek izlazi u susret i kada je reč o vodovodu, i o putevima, zaista imamo samo reči hvale. Svesni smo međutim da nismo jedini, ima mnogo sela, ali smo sve u svemu zadovoljni. Uradili smo i dom gde će se okupljati omladina-kaže Manić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker