Sport

Uz podršku publike “Gimnazijalke” se nadaju prvoj pobedi u prvenstvu

U petom kolu Druge ženske lige Srbije u košarci pirotske “Gimnazijalke” dočekuju ekipu “Karaburma” iz Beograda. Kako nam je rekao trener košarkašica “Gimnazijalac Tigar”, Vladica Ranđelov, ekipa “Karaburme” je dugogodišnji drugoligaš, sa nešto podmlađenim sastavom, ali sa nekoliko izuzetno dobrih košarkašica. “Karaburma” nije najbolje startovala u prvenstvu pa će sigurno pokušati da u Pirotu da sve od sebe ne bi li se domogla bodova.

Ranđelov kaže da njegova ekipa postepeno ulazi u bolju formu, ali nažalost još uvek nije kompletna i pojedine košarkašice nisu u punom trenažnom procesu zbog povreda i samoizolacije. Nije izvesno da le će u nedelju nastupiti Marija Marković. Međutim, on očekuje da će uz podršu publike, ipak, njegove košarkašice uspeti da na svom terenu osvoje prve bodove u prvenstvu i zato je istakao da je podrška publike jako potrebna.

Utakmica se igra u nedelju, 31. oktobra, u Hali “Kej” sa početkom u 18 časova. Ulaz je besplatan, uz neophodno poštovanje protivepidemijskih mera.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker