Sport

Uspešan vikend za pirotske zonaše – “Tanasko” i Jedinstvo uknjižili nove bodove

U 17. kolu Zone “Istok” Tanasko Rajić ubedljivo je na svom terenu savladao OFK “Knjaz” sa 5:0. Golove za “Tobdžije” postigli su: – Željko Milošević 2, Uroš, Đurić, Stefan Todorović i Nemanja Nikolić po jedan. Jedinstvo je, takođe na svom terenu, u susretu sa Rtnjom iz Boljevca bilo uspešno pobedivši sa 3:0. Golove za “Novomalce” dali su Predrag Ivković dva i Uroš Tošić – jedan.

Fudbaleri Tanaska Rajića pružili su veoma dobru partiju protiv “Knjaza” i rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Vladimir Georgijev, trener Tanaska Rajića, zadovoljan je igrom svojih fudbalera koji su u ovom susretu igrali upravo onako kako se od njih očekuje, čvrsto u odbrani i agresivno u napadu. Posle ove pobede Tanasko Rajić je na 4. mestu na tabeli sa 35 bodova.

Fudbaleri Jedinstva su više nego dobro startovali u nastavku prvenstva i najavili još uspešnije proleće. Očigledno da su zimske pripreme dobro realizovane i ekipa je u prva dva meča pokazala izuzetnu formu. Trener “Novomalaca”, Nikola Jocić, čestitao je svojim fudbalerima na izuzetnoj igri, borbenosti i drugoj uzastopnoj pobedi u nastavku prvenstva. Jedinstvo je posle ove pobede na 5 mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker