Obrazovanje

Učenici Tehničke škole na Medjunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

Kompanija AmonRa Energy iz Sofije posluje u sklopu CERB GRUPE, velike energetske kompanije iz Bugarske, koja se bavi solarnim fotonaponskim sistemima. Ova kompanija organizuje  posetu učenika i profesora Tehničke škole Medjunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, koji se održava od   16. do 19.maja.

Petnaestoro učenika koji pohađaju obrazovne profileElektrotehničar obnovljivih izvora energije i Tehničarmehatrnike i dva profesora posetiće ovaj prestižni  sajam ttehnike.

Imaće priliku da se upoznaju sanajnovijim dostignućima u oblasti solarnih tehnologija, hidro sistema, ali i automatike, robotike i svega što prati savremenu industriju. Ideja je da se učenici bliže upoznaju sa solarnim fotonaponskim sistemima, da im se predoče sve pogodnosti koje obnovljiivi izvori nude,da ono što ih čeka tokom školovanja sada vide i čujuod iskusnih inženjera iz privrede. Biće   organizovana prezentacija o značaju solarne energije za očuvanježivotne sredine i o njenoj primeni u cilju rešavanjaproblema nestašice energije.

Kompanija AmonRa Energy poziva i sve ostale da prisustvuju ovom događaju jer svako može nešto novoda nauči, čuje i vidi.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker