Sport

U ravnopravnoj igri Radnički poražen minimalnim rezultatom u Lazarevcu

Beli teško oštećeni sudijskim odlukama u dva navrata?

Fudbal: Prva liga Srbije 20/21

Kolo: 29.

Lazarevac: Stadion FK Kolubara 

Kolubara – Radnički 2:1 (1:0)

FK Radnički: Ivan Dokić, Božidar Mančić, Slobodan Ivanović, Filip Tolić, Bojan Dojkić, Marko Đorđijevski, Miodrag Milenković, Nemanja Milošević, Miloš Kukolj, Bojan Vlaović, Nemanja Petrov.

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da u Lazarevcu postignu željeni rezultat protiv trećeplasirane Kolubare, koja se ovom pobedom primakla Kabelu i ozbiljno pretenduje za poziciju koja omogućava plasman u Super ligu. Radnički je bio dostojan protivnik Lazarevčanima, uspeo da postigne pogodak, ali bodovi su pripali Kolubari. Šef stručnog štaba “Belih”, Dragan Perišić, zadovoljan je igrom svojih fudbalera koji su pokazali da imaju kvalitet da se ravnopravno nose sa najboljim prvoligaškim ekipama. Jedna greška bila je dovoljna i, nažalost, Radnički je ostao bez bodova.

“Mogu samo da čestitam mojim momcima na pruženoj partiji. Bili smo ravnopravan rival Kolubari. Primili smo gol posle naše pogreške, dosta naivno, ali smo uspeli da se vratimo u igru. Meni je vrlo važno da smo svih 90 minuta bili ekipa, celina koja je odisala energijom, disciplinom i odgovornošću. Pokazali smo karakter, ali, nažalost nismo iskoristili i nekoliko vrlo dobrih prilika. Čeka nas utakmica u Pirotu sa Trajalom u narednom kolu, moraćemo da se izdignemo i do kraja prvenstva učinimo sve što je do nas da sačuvamo prvoligaški status” – izjavio je Perišić.

video TVPirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker