Politika

U Pirotu po preliminarnim rezultatima izlaznost 54.82 posto, za Vučića glasalo 65.23 posto

Prema preliminarnim rezultatima Gradske izborne komisije, na osnovu preseka koji je rađen u 23 sata u Pirotu je na predsedničke izbore izašlo 54.82 posto građana upisanih u biračke spiskove, od čega je za Aleksandra Vučića glasalo 65.23 posto. Reč je rezultatima dobijenih nakon obrađenih 28 izbornih mesta od ukupno 86 na nivou grada, izjavio je večeras Pirotskim vestima Dragan Stanković, koordinator radnog tela RIK-a za sprovođenje izbora u gradu Pirotu.

Prema preliminarnim podacima, za Aleksandra Vučića glasalo je 65.23 posto izašlih, za Sašu Jankovića 12.69 posto, za Ljubišu Preletačevića Belog 6.8 posto, Vuka Jeremića 5.4 procenata, Vojislava Šešelja 3.51 posto izašlih, kazao je Stanković Pirotskim vestima.

 

 

Slične vesti

3 Comments

  1. Zbog obaveza smo ove godine, sa suprugom, izašli malo ranije na glasanje.Bila sam u šoku. Osim kontrolora nisam videla čoveka ispod 75-80 godina.Jednog sa dva štapa vuku na prvi sprat, drugog dvojica drže da ne padne, jednu babu od preko 90 godinajedva vuče neka jadnica od bpreko 70. Šteta što ne slikah ovaj užas. Ko odlučuje o budućnosti naše dece.A vi što niste izašli, sram vas bilo. I treba OVAJ ( i ime njegovo mi se gadi) da vam uzme komplet i plate i penzije, samo mi je žao što nam mladost ode u tuđinu.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker