Božićna škola sporta

U okviru Božićne škole radi više od 10 škola fudbala – Škola fudbala FK Radnički, jedna od najmasovnijih

Među brojnim sadržajima Božićne škole sportova u ponudi je više od 10 škola fudbala a jedna od najmasovnijih je škola koju organizuje FK Radnički.  U hali Kej svakodnevno  trenira oko 70  dečaka podeljenih u dve uzrastne grupe.  Trener, Bojan Dojkić, kaže da je odziv dece odličan  s obzirom na ponuđene sadržaje ali i broj klubova i broj škola fudbala koje učestvuju u Božićnoj školi.

Među decom ima onih koja već treniraju ali i dece kojima je  Božićna škola prilika da se upoznaju i opredele za neku od ponuđenih sportskih aktivnosti.

Devojčice Anđela Petrov i nikolina Tripković izabrale su da ovog raspusta treniraju kik boks.   One kažu da ovaj sport nije rezervisan samo za dečake  i da se i devojčice mogu baviti ovakvim sportom  ako to vole i treniraju na pravi način.

U školi kik boksa KBK Pirot sa decom rade bokseri Marijan Antić,  Predrag Aranđelović i Aleksandar Zlatković. Broj prijavljene dece, među kojima ima i devojčica,  prevazišao je očekivanja organizatora. Važno je kažu da nauče osnovne poteze a po završetku Božićne škole će se možda i aktivnije baviti ovim sportom.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de