U akciji kompanije “Marmil” i Crvenog krsta biće podeljeno 500 paketa najugroženijima

U okviru akcije “Korpa solidarnosti” koju je povodom četvrt veka uspešnog poslovanja organizaovala kompanija “Marmil” uz pomoć Crvenog krsta biće podeljeno više od 500 paketa pomoći najugroženijima našim sugrađanima. Danas je podeljeno 50 paketa, a po rečima Marka Janačkovića, iz kompanije “Marmil”, naši sugrađani su pokazali veliku solidarnost jer su u okviru akcije donirali preko 450 kilograma najrazličitije robe koja će biti podeljena ugroženima. Osim te količine robe, Kompanija “Marmil” će, kao socijalno odgovorna kompanija, donirati još 500 paketa najugroženijima, kazao je danas Janačković. 

Po rečima sekretara pirotskog Crvenog krsta Sanje Stanković, danas su podeljeni paketi hrane i slatkiša hraniteljskim i starateljskim porodicama u Pirotu a koje su na evidenciji Centra za socijalni rad u Pirotu.

Direktorka Centra za socijalni rad Marija Vasić kazala je da je odlučeno da se u okviru prve grupe dodeli pomoć starateljskim porodicama koje čuvaju decu bez roditeljskog staranja, a koje za to ne dobijaju nikakvu nadoknadu.

-Dužni smo da takvim porodicama maksimalno pomognemo jer imaju jednu humanu misiju-kazala je direktorka Vasić.

video/foto-screenshot TV Pirot

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar