Sport

U 19. kolu Srpske lige Istok Radnički u nedelju gostuje u Brzom Brodu

U 19. kolu Srpske lige Istok Radnički u nedelju gostuje u Brzom Brodu gde se sastaje sa ekipom koja se bori za opstanak u ovom rangu takmičenja. Susret počinje u 15 sati. Posle prošlonedeljne pobede pred domaćom publikom Beli najavljuju i tri boda sa gostovanja.

Trener, Goran Lazarević, još jednom je čestitao svojim igračima na istrajnosti, želji i volji da preokrenu rezultat u prošlom kolu i da sada mirni idu na gostovanje u Brzi Brod. „Tom pobedom koja nam je bila bitna u prošlom kolu došli smo do situacije da možemo mirno da radimo i da igrači vrate samopouzdanje koje je bilo poljuljano“ – kaže Lazarević.

“Čeka  nas utakmica protiv Brzog Broda koji ima dve pobede iz ova tri kola i juri opstanak koji im je prioritet. Imamo domaćina koji je motivisan, koji želi pobedu na svom terenu  ali mi imamo svoj cilj i ja se nadam da ćemo kao i prošle nedelje uspeti da dođemo do pobede“ – rekao je Lazarević.

Osim Mančića i Kamenovića svi igrači su spremni i dobro rade. Šef Stručnog štaba ističe da se vidi dobra energija na treningu i da su igrači motivisiani ali je uvek najbitniji rezultat na kraju. Nema skrivenih taktika, već će, kako kaže, Beli igrati svoju igru. „Trudićemo se da se adaptiramo uslovima koji nas tamo čekaju i da pokušamo da primenimo to što radimo na treninzima. Da se ne vraćam stalno na infrastrukturne probleme sa kojima se susrećemo, bez obzira na to gde se  i kako igra mi moramo ići na pobedu“ – rekao je, trener Radničkog, Goran Lazarević.

Fudbaler Radničkog, Aleksa Petrović, osvrnuo se na prethodnu utakmicu i rekao da je želja za pobedom i borbenost igrača  dovela do cilja i osvajanje bodova. „U Brzom Brodu nas očekuje velika borba, to je ekipa koja izuzetno dobro igra kod kuće. Nama taj teren ni po dimenzijama ni po kvalitetu ne odgovara ali ne tražimo alibi, idemo da se nadmećemo i nadamo se pobedi“ – rekao je Petrović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker