Sport

Turnir u Poljskoj Ržani ulazi u neizvesnu završnicu. Slede utakmice za fudbalske sladokusce

Sinoć je gotova grupna faza, od večeras kreće “ono pravo” (što bi rekli fudbalski sladokusci). Raduje nas što smo u kategoriji mlađih juniora (do 12 godina) imali sedam prijavljenih ekipa, nakon grupne faze ukrštaju se timovi u toj kategoriji po principu A1-B2 i A2-B1, oni će svoje mečeve igrati kada krenu i polufinalni okršaji u ostalim kategorijama.

U kategoriji starijih juniora učešće je uzelo 10 ekipa, tu je ukrštanje takođe po principu A1-B4, A2-B3… Timovi Magmont i Frizerski salon Jarni su najviše pokazali u grupnoj fazi, ali sada kreću mečevi odluke, i tu su iznenađenja moguća jer popravnog nema.
Kategorija seniora, i verovatno i najposećeniji mečevi svake večeri.. Imali smo 12 ekipa koje su bile smeštene u tri grupe od po 4. Osvajači grupa (Matleks Azuro, Relax Caffe i Stovarište građevinskog materijala Stojanović), su svakako favoriti na gotovo svim turnirima u pirotskom okrugu. “Novajlije” iz Frizerskog salona Jarni su momci koji su spremni da pomrse račune dobro poznatim igračima, a tu je i prošlogodišnji osvajač turnira u Poljskoj Ržani, Long Life (prošlogidšnji Hotel Happy Dimitrovgrad), koji je došao da odbrani pehar, javljaju organizatori turnira.
Večeras su na programu po dva četvrtfinalna duela u kategoriji starijih juniora i seniora, sutra će i ostali timovi odigrati svoje četvrtfinalne duele, polufinala su planirana za petak, dok je finale zakazano za subotu, 22. jul.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker