Ostale vesti

Tri kandidata za narodne poslanike iz pirotskog SRS-a

Srpska radikalna stranka je u subotu 08.02.2014. godine predala Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Listu čiji je nosilac i prvi na listi dr Vojislav Šešelj podržalo je skoro dvadeset hiljada birača, navodi se u saopštenju SRS u Pirotu.


Na listi Srpske radikalne stranke su i Mladen Obradović, predsednik uduženja Srpski obraz i Ivan Ivanović predsednik udruženja SNP Naši.
Okupljanjem najozbiljnijih patriotskih snaga srpski radikali su preuzeli odgovornost da se suprotstave sunovratu Srbije u koju je već 14 godina vode proevropske stranke.
Srpska radikalna stranka se mora vratiti u Parlament Srbije jer je to jedini način da se neko ozbiljno i uspešno suprotstavi primeni takozvanog Briselskog sporazuma, promeni Ustava i daljem cepanju Srbije, zaduživanju, svakodnevnim poskupljenjima, otkazima, padu životnog standarda, rečju uništavanju Srbije.
Srpski radikali su uvereni da građani Srbije neće više da trpe samovolju aktuelnog režima koji predvodi Aleksandar Vučić i da će na narednim izborima glasati za listu Srpske radikalne stranke koja je jedini garant da će se Srbija konačno krenuti pravim putem, okrenuta tradicionalnim prijateljima i interesima Srbije i svih njenih građana.
Na listi kandidata za narodne poslanike iz Pirotskog okruga nalaze se: Bojan Ilić, Miodrag Jocić i Zoran Mitić iz Pirota, Radica Jocić iz Bele Palanke, Cveta Milanov iz Dimitrovgrada i Goran Rančić iz Babušnice.

saopštenje SRS

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker